Kantoor

AB advocaat is toegankelijk, zowel voor particulieren als ondernemers. Na zeven jaar succesvol en met plezier in Groningen te hebben gewerkt, de laatste vier jaren in de maatschap Alderse Baas Noordhof advocaten is Ruben Alderse Baas naar Hilversum verhuisd. AB advocaat is daarom gevestigd in Hilversum.

Procederen kan een oplossing zijn, maar er zijn meer mogelijkheden om een probleem op te lossen. Ik overleg graag per geval met de cliënt wat in het voorkomende geval de beste aanpak is waarbij mijn focus altijd ligt in het vinden van een oplossing die recht doet aan alle belangen van een conflict, ook als dat heel ver weg lijkt. Alleen dan geloof ik dat een oplossing ook duurzaam werkt.

Ik sta u uiteraard graag bij op het moment dat u verwikkeld bent geraakt in een juridisch conflict. Maar liever adviseer ik u voortijdig om een hoogoplopend en/of langdurig geschil te voorkomen. U vroegtijdig laten informeren over de juridische (on)mogelijkheden is hierbij van groot belang. Het kan zijn dat u daardoor een kostbare procedure bespaart.