Groningen

Na mijn studie Nederlands Recht aan de rijksuniversiteit Groningen heb ik na een stage bij DLA Piper in Amsterdam drie jaren gewerkt bij Dorhout Advocaten in Groningen. In 2013 startte ik samen met Leonard Noordhof de maatschap Alderse Baas Noordhof advocaten. Een laagdrempelig kantoor in een winkelpand in het centrum van de stad. Het is ons met deze samenwerking gelukt uit te groeien tot een landelijk bekend kantoor dat zich onderscheid qua innovatie binnen de advocatuur.

Actief lidmaatschap bij tal van organisaties en ondernemingen hebben geleid tot een sterk en prettig netwerk in Groningen. Door de liefde in het westen van het land te vinden en een groot deel van de (bestuurlijke) werkzaamheden in Den Haag te verrichten, is in 2017 de knoop doorgehakt ieder een nieuwe koers te varen en een nieuw kantoor op te zetten in Hilversum.

Door ICT is de afstand relatief klein en worden veel relaties nog altijd bediend. Ik ben en blijf een Noorderling en ben met grote regelmaat in Groningen. Een afspraak in het Noorden is dan ook nooit een probleem.